Skip to:
Miljuschka’s spaghetti ijs
Miljuschka’s spaghetti ijs is een leuk toetje om samen met de kinderen te maken. Samen zet je dan een spannend en bijzonder feestelijk dessert op tafel, gemaakt met heerlijk slagroomijs. Want zeg nu eerlijk heb jij wel eens spaghetti ijs gegeten? Met deze spaghettislierten van ijs kun je iedereen aan tafel foppen.
-
Aantal personen
4 People
-
Bereidingstijd
10 min
-
Kooktijd
5 min
Ingrediënten
- 500 g aardbeien
- 50 g suiker
- 0.5 bak Hertog Slagroomijs
- 2 witte chocoladerepen
- Extra nodig: pureeknijper, 4 borden, staafmixer, pureeknijper, rasp
Bereidingswijze
-
Maak de aardbeien schoon en snijd ze fijn. Kook de aardbeien met de suiker ± 5 minuten en pureer met de staafmixer. Zet de saus ± 15 minuten saus in de koelkast.
-
Leg de pureeknijper in de koelkast. Zet de borden minimaal 15 minuten in de vriezer zodat ze goed koud zijn.
-
Schep het ijs in de pureeknijper en druk het een beetje aan. Neem de koude borden uit de vriezer en knijp sliertjes van het ijs.
-
Serveer Miljuschka’s spaghetti ijs met de aardbeiensaus en de geraspte witte chocolade.
Op zoek naar een recept?
- slide 1
- slide 2
- slide 3