Miljuschka’s spaghetti ijs

Miljuschka’s spaghetti ijs

Miljuschka’s spaghetti ijs is een leuk toetje om samen met de kinderen te maken. Samen zet je dan een spannend en bijzonder feestelijk dessert op tafel, gemaakt met heerlijk slagroomijs. Want zeg nu eerlijk heb jij wel eens spaghetti ijs gegeten? Met deze spaghettislierten van ijs kun je iedereen aan tafel foppen.

  • Aantal personen

    4 People

  • Bereidingstijd

    10 min

  • Kooktijd

    5 min

Ingrediënten

  • 500 g aardbeien
  • 50 g suiker
  • 0.5 bak Hertog Slagroomijs
  • 2 witte chocoladerepen
  • Extra nodig: pureeknijper, 4 borden, staafmixer, pureeknijper, rasp

  1. Amount per Serving
Nutritional values Amount per Serving
Energie 463.45 kcal
Eiwit 6.47 g
Suikers 56.62 g
Vezels 1.44 g
Vet 21.65 g
Verzadigd vet 14.23 g
Natrium 84.75 mg

Bereidingswijze

  1. Maak de aardbeien schoon en snijd ze fijn. Kook de aardbeien met de suiker ± 5 minuten en pureer met de staafmixer. Zet de saus ± 15 minuten saus in de koelkast.

  2. Leg de pureeknijper in de koelkast. Zet de borden minimaal 15 minuten in de vriezer zodat ze goed koud zijn.

  3. Schep het ijs in de pureeknijper en druk het een beetje aan. Neem de koude borden uit de vriezer en knijp sliertjes van het ijs.

  4. Serveer Miljuschka’s spaghetti ijs met de aardbeiensaus en de geraspte witte chocolade.

Hertog test

Heerlijke ijsrecepten

Denk je dat onze Hertog ijssmaken onmogelijk nog beter kunnen worden? Dan heb je deze ijs recepten nog niet gezien! Met de smaken uit het Hertog IJs-assortiment tover je de allerlekkerste toetjes op tafel. Ideaal om je vrienden, familie én jezelf heerlijk te verwennen. Laat je hier inspireren!