Cappuccino-ijs in een potje!

Zacht, romig koffie- en vanille-ijs in combinatie met de intense smaak van koffiesaus, bestrooid met witte chocoladehagel… Loopt het water je al in de mond? Dan moet je zeker dit cappuccino ijs proberen! Pluspunt: dit eenpersoonspotje hoef je met niemand te delen.

Verras je gasten met Koffie Royaal

Ons Koffie Royaal-ijs is de perfecte afsluiter van een goed diner. Verras je gasten met de combinatie van koffie- en slagroomijs, donkere chocoladesaus en heerlijke chocolade-koffieboontjes. Een aanrader is dit recept voor espresso-ijskoffie : doe het ijs in een glaasje en schenk er hete espressokoffie overheen voor een écht feestelijk koffiedessert.

Zelf maken of in ijsvariant: tiramisu!

Met tiramisu zit je altijd goed! Tiramisu betekent letterlijk ‘trek me omhoog’, waarmee ‘beur me op’ of ‘maak me blij’ bedoeld wordt. Niet zo gek dat dit een populair koffiedessert is. Wist je dat wij tiramisu-ijs in het assortiment hebben? Zeker het proberen waard als je fan bent van dit dessert! Daarnaast is ons favoriete tiramisurecept ongetwijfeld tiramisu ijstaart. Wedden dat ‘ie binnen no-time op is?