Deze kerst zet jij een verrassend dessert op tafel. Een feestelijk grand dessert maken is namelijk makkelijker dan je denkt. Wij geven je de beste tips en recepten voor jouw kerstdessert.

Bijzondere kerst thuis

We maken het meer dan ooit extra gezellig en bijzonder thuis. Pak jij ook uit met een restaurantwaardig kerstdiner? Dan mag een fantastisch nagerecht natuurlijk niet ontbreken. Ga jij voor een grand dessert met groots effect of serveer je dit jaar het nagerecht in een feestelijk glaasje per persoon? Maak het lekker én speciaal!

Makkelijke ijstaarten maken

Jouw nagerecht wordt de knaller van jullie kerstdiner. Een grand dessert zoals deze ijstaart – hét kerstrecept van 2021 – is voor iedereen makkelijk te maken en zal je tafelgasten echt verrassen. Of kies een klassieke tiramisu met een twist of ga voor rijke smaken en pak uit met een ijstaart met brownies en romig advocaatijs. Keuze genoeg deze feestdagen.

De mooiste kersttafel

Jullie kerstdiner is pas echt compleet als jouw gezelschap rond een mooie tafel zit. Trommel je kinderen bijvoorbeeld op bij het maken én serveren van gerechten. En natuurlijk zorgen jullie samen dat de tafel op-en-top gedekt is. Kies bijvoorbeeld voor een thema en werk met een kleurenpalet. En met de serveertips van Hertog zet jij ongetwijfeld een prachtige afsluiter neer. Fijne dagen!