Nieuwtjes & tips

Sorteer op
0 artikel(s)

De creaties van Jill Schirnhofer

Wil je zelf de wikkels van Jill Schirnhofer maken voor een ijshoorntje of cupcake? Download ze van de Hertog ijs website en print ze uit!

Read more »

De leukste inspiratie voor Nationale Pannenkoekendag!

Pannenkoekendag! Deze dag wordt altijd gevierd op een vrijdag in maart, het is de dag dat kinderen pannenkoeken bakken voor ouderen, een fantastisch initiatief! Wij met Hertog hebben een aantal heerlijke recepten op een rij gezet.

Read more »

Blue Monday? Niet met deze ijzig lekkere tips!

Wist jij dat chocoladeijs eten een bepaald stofje in je hersenen activeert dat je gelukkiger maakt? Dus ons motto: vergeet die Blue Monday en geniet van een lekker ijsje! Met deze feelgood-tips kom jij deze dag door met een lach op je gezicht.

Read more »

Maak van je keuken een IJssalon

Zelf thuis ijsjes maken - Met de serveertips van Hertog tover je jouw keuken om tot een ijssalon met hoorntjes en toppings - Lees de tips hier

Read more »

Een mooi gedekte tafel

Maak jouw kersttafel extra feestelijk - Wij geven je 4 tips om van jouw eettafel een echte eyecatcher te maken tijdens de feestdagen - Lees onze tips hier

Read more »

Zelf een zomerse milkshake maken

De lekkerste en de mooiste milkshake maak je zelf! Wij geven je tips voor dit coole zomerdrankje en een recept voor een aardbeien milkshake met meringue.

Read more »

5 simpele serveertips

Met deze 5 eenvoudige serveertips, geef jij het toetje net even iets extra's - Kleine moeite met een groots effect - Lees hier onze serveertips

Read more »

Zo doe je dat: het perfecte bolletje ijs scheppen

De perfecte ijsbol maken; het lijkt voor veel mensen een mission impossible. Met deze handige tips heb jij het zo onder de knie en tover je supersnel de mooiste ijsdesserts op tafel!

Read more »

Brrr koud? 4x koffie-inspiratie waar je het warm van krijgt

De dagen zijn kort, het is vroeg donker en het is misschien kouder dan je wilt. Met deze 4 koffie smaken en recepten zit jij er warmpjes bij deze winter!

Read more »