Nieuwtjes & tips

Sorteer op
0 artikel(s)

4x nazomeren met de lekkerste ijs recepten

Zelf een ijskoffie maken, of liever genieten van een limoncello-tiramisu? Dit zijn de beste ijs recepten voor een heerlijke nazomer. Zo geniet je nog even extra van de laatste zomerdagen.

Read more »

BBQ-desserts met fruit; de beste afsluiter voor je barbecue!

Fruit zoals ananas leent zich perfect voor op het barbecuerooster. IJs erbij, en niets kan meer misgaan. Dit zijn onze lekkerste BBQ-recepten op een rij.

Read more »

De lekkerste recepten van Miljuschka Witzenhausen en Jill Schirnhofer

De lekkerste recepten van Miljuschka Witzenhausen en Jill Schirnhofer

Read more »

De creaties van Jill Schirnhofer

Wil je zelf de wikkels van Jill Schirnhofer maken voor een ijshoorntje of cupcake? Download ze van de Hertog ijs website en print ze uit!

Read more »

De leukste inspiratie voor Nationale Pannenkoekendag!

Deze dag wordt altijd gevierd op een vrijdag in maart, het is de dag dat kinderen pannenkoeken bakken voor ouderen, een fantastisch initiatief!

Read more »

Brrr koud? 4x koffie-inspiratie waar je het warm van krijgt

De dagen zijn kort, het is vroeg donker en het is misschien kouder dan je wilt. Met deze 4 koffie smaken en recepten zit jij er warmpjes bij deze winter!

Read more »

Een mooi gedekte tafel

Maak jouw kersttafel extra feestelijk - Wij geven je 4 tips om van jouw eettafel een echte eyecatcher te maken tijdens de feestdagen - Lees onze tips hier

Read more »

Maak van je keuken een IJssalon

Zelf thuis ijsjes maken - Met de serveertips van Hertog tover je jouw keuken om tot een ijssalon met hoorntjes en toppings - Lees de tips hier

Read more »

5 simpele serveertips

Met deze 5 eenvoudige serveertips, geef jij het toetje net even iets extra's - Kleine moeite met een groots effect - Lees hier onze serveertips

Read more »