Skip to:
IJswafel met yoghurt bosvruchten ijs
-
Aantal personen
4 People
-
Bereidingstijd
5 min
-
Kooktijd
0 min
Ingrediënten
- ½ bak Hertog IJssalon Yoghurt Bosvruchten à 825 ml
- 8 galette wafelkoeken
- Extra nodig: ijsbollentang
Bereidingswijze
-
Schep 4 flinke bollen ijs en leg ze op 4 galette wafels.
-
Leg op elke bol ijs nog een galette wafel en druk voorzichtig een beetje aan zodat het ijs zich mooi verdeelt tussen de wafels.
-
Leg de ijssandwiches op een mooie schaal en klaar zijn je feestelijk gevulde ijswafels!
-
Hertog IJssalon Yoghurt Bosvruchtenijs is een heerlijke combinatie van fris yoghurtijs met een zachte bosvruchtensaus met bovenop stukjes bosvruchten.
-
Tip: deze ijs sandwiches zijn heel geschikt als toetje voor een grote groep. Je kunt ze namelijk invriezen zodra je ze hebt gemaakt en dus goed voorbereiden!
-
Tip: je kunt deze ijs sandwiches ook maken met andere soorten Hertog ijs, bijvoorbeeld met Hertog IJssalon Pecan Karamel Vanille of Hertog IJssalon Rood Fruit Mascarpone.
-
Weetje: Hertog IJssalon Yoghurt Bosvruchtenijs is een heerlijke combinatie van fris yoghurtijs met een zachte bosvruchtensaus met bovenop stukjes bosvruchten.
Op zoek naar een recept?
- slide 1
- slide 2
- slide 3