Skip to:
 
                 IJswafel met yoghurt bosvruchten ijs
-  
Aantal personen
4 personen
 -  
Bereidingstijd
5 min
 -  
Kooktijd
0 min
 
Ingrediënten
- ½ bak Hertog IJssalon Yoghurt Bosvruchten à 825 ml
 - 8 galette wafelkoeken
 - Extra nodig: ijsbollentang
 
Bereidingswijze
-  
Schep 4 flinke bollen ijs en leg ze op 4 galette wafels.
 -  
Leg op elke bol ijs nog een galette wafel en druk voorzichtig een beetje aan zodat het ijs zich mooi verdeelt tussen de wafels.
 -  
Leg de ijssandwiches op een mooie schaal en klaar zijn je feestelijk gevulde ijswafels!
 -  
Hertog IJssalon Yoghurt Bosvruchtenijs is een heerlijke combinatie van fris yoghurtijs met een zachte bosvruchtensaus met bovenop stukjes bosvruchten.
 -  
Tip: deze ijs sandwiches zijn heel geschikt als toetje voor een grote groep. Je kunt ze namelijk invriezen zodra je ze hebt gemaakt en dus goed voorbereiden!
 -  
Tip: je kunt deze ijs sandwiches ook maken met andere soorten Hertog ijs, bijvoorbeeld met Hertog IJssalon Pecan Karamel Vanille of Hertog IJssalon Rood Fruit Mascarpone.
 -  
Weetje: Hertog IJssalon Yoghurt Bosvruchtenijs is een heerlijke combinatie van fris yoghurtijs met een zachte bosvruchtensaus met bovenop stukjes bosvruchten.
 
Op zoek naar een recept?
- slide 1
 - slide 2
 - slide 3