Ingrediënten
- 1 watermeloen
- ½ bak Hertog IJssalon Yoghurt Bosvruchten à 900 ml
- Extra nodig: ijsbolletjestang
Bereidingswijze
-
Snijd uit het middelste deel van de watermeloen een schijf van 5 cm dik en leg op een mooie schaal.
-
Schep uit het midden van de schijf met een ijsbolletjestang een kuiltje van 2 cm diep. Schep nog 6 kuiltjes rond het middelste kuiltje.
-
Schep met dezelfde ijsbolletjestang 7 bolletjes yoghurt-bosvruchtenijs en leg elk bolletje in een kuiltje in de schijf watermeloen. Serveer direct met lepels erbij.

Heerlijke ijsrecepten
Denk je dat onze Hertog ijssmaken onmogelijk nog beter kunnen worden? Dan heb je deze ijs recepten nog niet gezien! Met de smaken uit het Hertog IJs-assortiment tover je de allerlekkerste toetjes op tafel. Ideaal om je vrienden, familie én jezelf heerlijk te verwennen. Laat je hier inspireren!