Ingrediënten
- 1 verse ananas
- 8 bollen Hertog Romig Slagroomijs
Bereidingswijze
-
Halveer de ananas in de lengte. Laat de kroon eraan. Snijd de harde kern er uit.
-
Snijd met een scherp mesje het vruchtvlees van de ananas op ± 1 cm van de schil, rondom los. Snijd vervolgens het vruchtvlees kruislings in zodat er een soort raster ontstaat. Schep de ananasblokjes nu met een lepel uit de schil.
-
Vul een halve uitgeholde ananas met bollen slagroomijs en serveer het toetje met ananas en ijs direct. Geef de blokjes ananas er apart bij.

Heerlijke ijsrecepten
Denk je dat onze Hertog ijssmaken onmogelijk nog beter kunnen worden? Dan heb je deze ijs recepten nog niet gezien! Met de smaken uit het Hertog IJs-assortiment tover je de allerlekkerste toetjes op tafel. Ideaal om je vrienden, familie én jezelf heerlijk te verwennen. Laat je hier inspireren!