Ingrediënten
- 4 el vruchtenlimonadesiroop met cassissmaak
- 100 g blauwe bessen gewassen
- 125 g aardbeien gehalveerd
- 100 g bramen gewassen
- 100 g rode aalbessen gerist
- 4 bollen Hertog IJssalon Aardbeien Meringue
- 300 ml appelcider zonder alcohol
- extra nodig: 4 hoge champagneglazen of flûtes
Bereidingswijze
-
Schenk de cassissiroop in de 4 glazen.
-
Verdeel het fruit erover en schep een bol Hertog Aardbeien Merinque ijs bovenop het fruit.
-
Schenk de cider op het fruit en serveer direct.

Heerlijke ijsrecepten
Denk je dat onze Hertog ijssmaken onmogelijk nog beter kunnen worden? Dan heb je deze ijs recepten nog niet gezien! Met de smaken uit het Hertog IJs-assortiment tover je de allerlekkerste toetjes op tafel. Ideaal om je vrienden, familie én jezelf heerlijk te verwennen. Laat je hier inspireren!