Ingrediënten
- 1/2 bak Hertog Vanille à 900 ml
- 4 kant-en-klare cupcakes
- 4 mini stroopwafels
- 16 stuks oranjekleurige gepofte rijst
- 4 rozijnen
- Extra nodig: pdf met de gekleurde wikkel van Jill Schirnhofer, plakband
Bereidingswijze
-
Download hier de wikkels van Jill.
-
Print de pdf uit. Knip de gekleurde ijswikkels uit en plak ze aan elkaar. Haal de Hertog Vanille Roomijs uit de vriezer en laat deze 5 minuten op kamertemperatuur komen.
-
Haal de cupcakes uit de verpakking en zet ze in de cupcake-wikkels.
-
Schep een bolletje Hertog Vanille Roomijs op elke cupcake.
-
Begin nu met versieren: halveer de mini-stroopwafel en plaats deze als vleugeltjes. Druk de gepofte rijst als hanenkam en als snaveltje in de bolletjes ijs, halveer de rozijntjes en plaats deze als oogjes.

Heerlijke ijsrecepten
Denk je dat onze Hertog ijssmaken onmogelijk nog beter kunnen worden? Dan heb je deze ijs recepten nog niet gezien! Met de smaken uit het Hertog IJs-assortiment tover je de allerlekkerste toetjes op tafel. Ideaal om je vrienden, familie én jezelf heerlijk te verwennen. Laat je hier inspireren!