Skip to:

IJscupcake met paashaas
Maak deze leuke ijscupcake met paashaas samen met de kinderen. Na het paaseitjes zoeken is het tijd om lekker te knutselen. Wat dacht je van deze grappige paashaasijsjes op cupcakes? Ook leuk om aan het einde van de paasbrunch aan tafel te maken en daarna lekker op te eten! Een snel en leuk paasdessert voor het hele gezin!
-
Aantal personen
4 personen
-
Bereidingstijd
15 min
-
Kooktijd
0 min
Ingrediënten
- 1/2 bak Hertog IJssalon Vanille Karamel Pecan
- 4 kant-en-klare cupcakes
- Extra nodig: 4 cocktailprikkers, pdf met de cupcakewikkels en gekleurde paashaasjes, gekleurde pom poms, plakband
Bereidingswijze
-
Print
-
Haal de Hertog Pecan Karamel Vanille uit de vriezer en laat deze 5 minuten op kamertemperatuur komen.
-
Neem de cupcakes uit de verpakking. Print de pdf en knip de wikkels uit. Plak de uiteinden aan elkaar en maak zo leuke gekleurde cupcakes.
-
Schep een bolletje Hertog Pecan Karamel Vanille uit de bak en doe dit op de cupcake.
-
Begin nu met versieren! Plak de paashaasjes op de cocktailprikkers. Plak per haasje 1 pom pom als staartje op. Steek de paashaasprikker in de ijsbol.
Op zoek naar een recept?
- slide 1
- slide 2
- slide 3