Ingrediënten
- 500 g aardbeien
- 50 g suiker
- 0.5 bak Hertog Slagroomijs à 900 ml
- 2 witte chocoladerepen
- Extra nodig: pureeknijper, 4 borden, staafmixer, pureeknijper, rasp
Bereidingswijze
-
Maak de aardbeien schoon en snijd ze fijn. Kook de aardbeien met de suiker ± 5 minuten en pureer met de staafmixer. Zet de saus ± 15 minuten saus in de koelkast.
-
Leg de pureeknijper in de koelkast. Zet de borden minimaal 15 minuten in de vriezer zodat ze goed koud zijn.
-
Schep het ijs in de pureeknijper en druk het een beetje aan. Neem de koude borden uit de vriezer en knijp sliertjes van het ijs.
-
Serveer Miljuschka’s spaghetti ijs met de aardbeiensaus en de geraspte witte chocolade.

Heerlijke ijsrecepten
Denk je dat onze Hertog ijssmaken onmogelijk nog beter kunnen worden? Dan heb je deze ijs recepten nog niet gezien! Met de smaken uit het Hertog IJs-assortiment tover je de allerlekkerste toetjes op tafel. Ideaal om je vrienden, familie én jezelf heerlijk te verwennen. Laat je hier inspireren!