IJsrecepten van Hertog

IJswafel met yoghurt bosvruchten ijs

Zelf van een lekkere ijswafel maken? Met dit ijs recept en Hertog ijssalon Yoghurt Bosvruchten ijs maak je in 5 minuten deze feestelijke ijssandwiches. Deze heerlijke gevulde ijswafels kun je goed van tevoren maken. Zo heb je altijd een superlekker tussendoortje of toetje binnen handbereik.

Aantal personen

4

Bereidingstijd

5 min

Ingrediënten

  • ½ bak Hertog IJssalon Yoghurt Bosvruchten à 900 ml
  • 8 galette wafelkoeken
  • Extra nodig: ijsbollentang
  • Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 316
    • Eiwit 3.8g
    • Koolhydraten incl. vezel 14.8g
    • Koolhydraten excl. vezel 49.3g
    • Suikers 36.7g
    • Vezels 1.0g
    • Vet 11.3g
    • Verzadigd vet 7.7g
    • Onverzadigd vet 3.6g
    • Enkelvoudig onverzadigde 2.2g
    • Meervoudig onverzadigde 0.7g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 12mg
    • Natrium 97mg
    • Zout 0.24g
    • Calcium <1%
    • Ijzer 1%
    • Kalium <1%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

  • Schep 4 flinke bollen ijs en leg ze op 4 galette wafels.

  • Leg op elke bol ijs nog een galette wafel en druk voorzichtig een beetje aan zodat het ijs zich mooi verdeelt tussen de wafels.

  • Leg de ijssandwiches op een mooie schaal en klaar zijn je feestelijk gevulde ijswafels!

  • Hertog IJssalon Yoghurt Bosvruchtenijs is een heerlijke combinatie van fris yoghurtijs met een zachte bosvruchtensaus met bovenop stukjes bosvruchten.

  • Tip: deze ijs sandwiches zijn heel geschikt als toetje voor een grote groep. Je kunt ze namelijk invriezen zodra je ze hebt gemaakt en dus goed voorbereiden!

  • Tip: je kunt deze ijs sandwiches ook maken met andere soorten Hertog ijs, bijvoorbeeld met Hertog IJssalon Pecan Karamel Vanille of Hertog IJssalon Rood Fruit Mascarpone.

  • Weetje: Hertog IJssalon Yoghurt Bosvruchtenijs is een heerlijke combinatie van fris yoghurtijs met een zachte bosvruchtensaus met bovenop stukjes bosvruchten.