Ingrediënten
- ½ bak Hertog IJssalon Yoghurt Bosvruchten à 900 ml
- 8 galette wafelkoeken
- Extra nodig: ijsbollentang
Bereidingswijze
-
Schep 4 flinke bollen ijs en leg ze op 4 galette wafels.
-
Leg op elke bol ijs nog een galette wafel en druk voorzichtig een beetje aan zodat het ijs zich mooi verdeelt tussen de wafels.
-
Leg de ijssandwiches op een mooie schaal en klaar zijn je feestelijk gevulde ijswafels!
-
Hertog IJssalon Yoghurt Bosvruchtenijs is een heerlijke combinatie van fris yoghurtijs met een zachte bosvruchtensaus met bovenop stukjes bosvruchten.
-
Tip: deze ijs sandwiches zijn heel geschikt als toetje voor een grote groep. Je kunt ze namelijk invriezen zodra je ze hebt gemaakt en dus goed voorbereiden!
-
Tip: je kunt deze ijs sandwiches ook maken met andere soorten Hertog ijs, bijvoorbeeld met Hertog IJssalon Pecan Karamel Vanille of Hertog IJssalon Rood Fruit Mascarpone.
-
Weetje: Hertog IJssalon Yoghurt Bosvruchtenijs is een heerlijke combinatie van fris yoghurtijs met een zachte bosvruchtensaus met bovenop stukjes bosvruchten.

Heerlijke ijsrecepten
Denk je dat onze Hertog ijssmaken onmogelijk nog beter kunnen worden? Dan heb je deze ijs recepten nog niet gezien! Met de smaken uit het Hertog IJs-assortiment tover je de allerlekkerste toetjes op tafel. Ideaal om je vrienden, familie én jezelf heerlijk te verwennen. Laat je hier inspireren!