Ingrediënten
- 100 g chocolade (pure of witte)
- 50 g pecannoten of pistachenoten of pretzels
- 10 ijshoorns
- 1 bak Hertog IJssalon Vanille Karamel Pecan à 900 ml
- exra nodig: ijsbolletjestang
Bereidingswijze
-
Breek de chocolade in kleine stukjes en smelt in een kommetje in de magnetron of au bain-marie.
-
Hak de noten of pretzels in stukjes en doe ze in een klein bakje.
-
Doop de bovenste anderhalve cm van een ijshoorntje eerst in de chocolade en vervolgens in de nootjes. Zet het ijshoorntje rechtop in een standaard (zie tip) om de chocolade weer hard te laten worden of zet ze omgekeerd op een vel bakpapier. Maak zo nog 9 hoorntjes.
-
Schep bollen Hertog IJssalon pecan-karamelijs in de ijshoorntjes

Heerlijke ijsrecepten
Denk je dat onze Hertog ijssmaken onmogelijk nog beter kunnen worden? Dan heb je deze ijs recepten nog niet gezien! Met de smaken uit het Hertog IJs-assortiment tover je de allerlekkerste toetjes op tafel. Ideaal om je vrienden, familie én jezelf heerlijk te verwennen. Laat je hier inspireren!