IJsrecepten van Hertog

Heerlijke Hertog IJsletter

Sinterklaasavond kan beginnen want met deze heerlijke Hertog ijsletter zet je een verassend Sinterklaasdessert met strooigoed, chocolade kruidnoten en marsepein op tafel. Een feestelijk 5-december toetje voor groot en klein.

Aantal personen

10

Bereidingstijd

5 min

Ingrediënten

  • 1,5 boerencake
  • 1 bus slagroom
  • 1 bak Hertog IJssalon Drie Chocolades à 900 ml
  • Voor de garnering: strooigoed, chocolade kruidnoten, marsepein, pure chocolade
  • Hoeveelheid per portie

    10

    • Energie 210
    • Eiwit 3.4g
    • Koolhydraten incl. vezel 0.0g
    • Koolhydraten excl. vezel 25.2g
    • Suikers 23.4g
    • Vezels 1.4g
    • Vet 8.4g
    • Verzadigd vet 6.2g
    • Onverzadigd vet 2.2g
    • Enkelvoudig onverzadigde 0.0g
    • Meervoudig onverzadigde 0.0g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 58mg
    • Zout 0.15g
    • Calcium <1%
    • Ijzer <1%
    • Kalium <1%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

  • Halveer 1,5 boerencake overlangs en maak een H op een groot bord.

  • Spuit er met een spuitbus toefjes slagroom op en leg er met een ijsbolletjestang, bolletjes Hertog Drie Chocolades ijs op.

  • Garneer met strooigoed, chocolade kruidnoten, figuurtjes van marsepein en geschaafde pure chocolade. Het heerlijke Hertog avondje kan beginnen.