IJsrecepten van Hertog

Heerlijke Hertog IJsletter

Sinterklaasavond kan beginnen want met deze heerlijke Hertog ijsletter zet je een verassend Sinterklaasdessert met strooigoed, chocolade kruidnoten en marsepein op tafel. Een feestelijk 5-december toetje voor groot en klein.

Aantal personen

10

Bereidingstijd

5 min

Delen

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 1,5 boerencake
  • 1 bus slagroom
  • 1 bak Hertog IJssalon Drie Chocolades à 900 ml
  • Voor de garnering: strooigoed, chocolade kruidnoten, marsepein, pure chocolade
  • Hoeveelheid per portie

    10

    • Energie 210
    • Eiwit 3.4g
    • Koolhydraten incl. vezel 0.0g
    • Koolhydraten excl. vezel 25.2g
    • Suikers 23.4g
    • Vezels 1.4g
    • Vet 8.4g
    • Verzadigd vet 6.2g
    • Onverzadigd vet 2.2g
    • Enkelvoudig onverzadigde 0.0g
    • Meervoudig onverzadigde 0.0g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 58mg
    • Zout 0.15g
    • Calcium <1%
    • Ijzer <1%
    • Kalium <1%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

  1. Halveer 1,5 boerencake overlangs en maak een H op een groot bord.

  2. Spuit er met een spuitbus toefjes slagroom op en leg er met een ijsbolletjestang, bolletjes Hertog Drie Chocolades ijs op.

  3. Garneer met strooigoed, chocolade kruidnoten, figuurtjes van marsepein en geschaafde pure chocolade. Het heerlijke Hertog avondje kan beginnen.