Skip to:

Yoghurt Bosvruchten ijs met blauwe bessen
Een feestelijke ijscoupe maken? Met het Yoghurt Bosvruchten ijs van Hertog en verse blauwe bessen is dat in handomdraai gepiept! Zo verras je groot en klein met een echte ijssalon ijscoupe. Ook leuk als paasdessert!
-
Aantal personen
4 personen
-
Bereidingstijd
2 min
-
Kooktijd
0 min
Ingrediënten
- 125 g blauwe bessen
- 1 bak Hertog IJssalon Yoghurt Bosvruchten à 900 ml
- 4 ijswafels
Bereidingswijze
-
Was de blauwe bessen en laat ze goed uitlekken.
-
Schep in iedere coupe 4 bolletjes Yoghurt Bosvruchten ijs.
-
Verdeel de blauwe bessen over het Yoghurt Bosbessen ijs en zet in iedere ijscoupe een ijswafel.
Op zoek naar een recept?
- slide 1
- slide 2
- slide 3