Bosbessen cheesecake ijs met blauwe bessen_mobile

Yoghurt Bosvruchten ijs met blauwe bessen

Een feestelijke ijscoupe maken? Met het Yoghurt Bosvruchten ijs van Hertog en verse blauwe bessen is dat in handomdraai gepiept! Zo verras je groot en klein met een echte ijssalon ijscoupe. Ook leuk als paasdessert!

  • Aantal personen

    4 personen

  • Bereidingstijd

    2 min

  • Kooktijd

    0 min

Ingrediënten

  • 125 g blauwe bessen
  • 1 bak Hertog IJssalon Yoghurt Bosvruchten à 900 ml
  • 4 ijswafels

  1. Hoeveelheid per portie
Voedingswaarden Hoeveelheid per portie
Energie 431.35 kcal
Eiwit 5.06 g
Suikers 62.22 g
Vezels 2.06 g
Vet 12.21 g
Verzadigd vet 10.66 g
Natrium 69.09 mg

Bereidingswijze

  1. Was de blauwe bessen en laat ze goed uitlekken.

  2. Schep in iedere coupe 4 bolletjes Yoghurt Bosvruchten ijs.

  3. Verdeel de blauwe bessen over het Yoghurt Bosbessen ijs en zet in iedere ijscoupe een ijswafel.

Hertog test

Heerlijke ijsrecepten

Denk je dat onze Hertog ijssmaken onmogelijk nog beter kunnen worden? Dan heb je deze ijs recepten nog niet gezien! Met de smaken uit het Hertog IJs-assortiment tover je de allerlekkerste toetjes op tafel. Ideaal om je vrienden, familie én jezelf heerlijk te verwennen. Laat je hier inspireren!