Ingrediënten
- 1/2 bak Hertog IJssalon Karamel Cheesecake à 900 ml
- 4 kant-en-klare cupcakes
- Extra nodig: 4 cocktailprikkers, pdf met de cupcakewikkels en gekleurde paashaasjes, gekleurde pom poms, plakband
Bereidingswijze
-
Print
hier de pdf met de paashaasjes en knip deze uit. Plak de paashaasjes op de cocktailprikkers. Plak per haasje 1 pom pom als staartje op. -
Haal de Hertog Karamel Cheesecake uit de vriezer en laat deze 5 minuten op kamertemperatuur komen.
-
Neem de cupcakes uit de verpakking. Print de pdf en knip de wikkels uit. Plak de uiteinden aan elkaar en maak zo leuke gekleurde cupcakes.
-
Schep een bolletje Hertog Karamel Cheesecake uit de bak en doe dit op de cupcake.
-
Begin nu met versieren! Plak de paashaasjes op de cocktailprikkers. Plak per haasje 1 pom pom als staartje op. Steek de paashaasprikker in de ijsbol.

Heerlijke ijsrecepten
Denk je dat onze Hertog ijssmaken onmogelijk nog beter kunnen worden? Dan heb je deze ijs recepten nog niet gezien! Met de smaken uit het Hertog IJs-assortiment tover je de allerlekkerste toetjes op tafel. Ideaal om je vrienden, familie én jezelf heerlijk te verwennen. Laat je hier inspireren!