IJsrecepten van Hertog

IJscupcake met paashaas

Maak deze leuke ijscupcake met paashaas samen met de kinderen. Na het paaseitjes zoeken is het tijd om lekker te knutselen. Wat dacht je van deze grappige paashaasijsjes op cupcakes? Ook leuk om aan het einde van de paasbrunch aan tafel te maken en daarna lekker op te eten! Een snel en leuk paasdessert voor het hele gezin!

Aantal personen

4

Bereidingstijd

15 min

Ingrediënten

  • 1/2 bak Hertog IJssalon Vanille Karamel Pecan
  • 4 kant-en-klare cupcakes
  • Extra nodig: 4 cocktailprikkers, pdf met de cupcakewikkels en gekleurde paashaasjes, gekleurde pom poms, plakband
  • Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 81
    • Eiwit 0.7g
    • Koolhydraten incl. vezel 11.5g
    • Koolhydraten excl. vezel 11.3g
    • Suikers 7.3g
    • Vezels 0.2g
    • Vet 3.6g
    • Verzadigd vet 1.3g
    • Onverzadigd vet 1.7g
    • Enkelvoudig onverzadigde 1.2g
    • Meervoudig onverzadigde 0.5g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 40mg
    • Zout 0.10g
    • Calcium <1%
    • Ijzer <1%
    • Kalium <1%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

  • Print hier de pdf met de paashaasjes en knip deze uit. Plak de paashaasjes op de cocktailprikkers. Plak per haasje 1 pom pom als staartje op.

  • Haal de Hertog Pecan Karamel Vanille uit de vriezer en laat deze 5 minuten op kamertemperatuur komen.

  • Neem de cupcakes uit de verpakking. Print de pdf en knip de wikkels uit. Plak de uiteinden aan elkaar en maak zo leuke gekleurde cupcakes.

  • Schep een bolletje Hertog Pecan Karamel Vanille uit de bak en doe dit op de cupcake.

  • Begin nu met versieren! Plak de paashaasjes op de cocktailprikkers. Plak per haasje 1 pom pom als staartje op. Steek de paashaasprikker in de ijsbol.