IJsrecepten van Hertog

IJscupcake met paashaas

Maak deze leuke ijscupcake met paashaas samen met de kinderen. Na het paaseitjes zoeken is het tijd om lekker te knutselen. Wat dacht je van deze grappige paashaasijsjes op cupcakes? Ook leuk om aan het einde van de paasbrunch aan tafel te maken en daarna lekker op te eten!

Bereidingstijd

15 min

Delen

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 4 kleine bolletjes Hertog Karamel Cheesecake
  • 4 kant-en-klare cupcakes
  • Extra nodig: 4 cocktailprikkers, pdf met de cupcakewikkels en gekleurde paashaasjes, gekleurde pom poms, plakband
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 83
    • Eiwit 0.7g
    • Koolhydraten incl. vezel 11.5g
    • Koolhydraten excl. vezel 11.4g
    • Suikers 7.5g
    • Vezels 0.2g
    • Vet 3.9g
    • Verzadigd vet 1.8g
    • Onverzadigd vet 1.7g
    • Enkelvoudig onverzadigde 1.3g
    • Meervoudig onverzadigde 0.5g
    • Trans vet 0.1g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 49mg
    • Zout 0.12g
    • Calcium <1%
    • Ijzer <1%
    • Kalium <1%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Print hier de pdf met de paashaasjes en knip deze uit. Plak de paashaasjes op de cocktailprikkers. Plak per haasje 1 pom pom als staartje op.

  2. Haal de Hertog Karamel Cheesecake uit de vriezer en laat deze 5 minuten op kamertemperatuur komen.

  3. Neem de cupcakes uit de verpakking. Print de pdf en knip de wikkels uit. Plak de uiteinden aan elkaar en maak zo leuke gekleurde cupcakes.

  4. Schep een bolletje Hertog Karamel Cheesecake uit de bak en doe dit op de cupcake.

  5. Begin nu met versieren! Plak de paashaasjes op de cocktailprikkers. Plak per haasje 1 pom pom als staartje op. Steek de paashaasprikker in de ijsbol.