IJsrecepten van Hertog

IJscupcake met paashaas

Maak deze leuke ijscupcake met paashaas samen met de kinderen. Na het paaseitjes zoeken is het tijd om lekker te knutselen. Wat dacht je van deze grappige paashaasijsjes op cupcakes? Ook leuk om aan het einde van de paasbrunch aan tafel te maken en daarna lekker op te eten! Een snel en leuk paasdessert voor het hele gezin!

Aantal personen

4

Bereidingstijd

15 min

Ingrediënten

  • 1/2 bak Hertog IJssalon Karamel Cheesecake à 900 ml
  • 4 kant-en-klare cupcakes
  • Extra nodig: 4 cocktailprikkers, pdf met de cupcakewikkels en gekleurde paashaasjes, gekleurde pom poms, plakband
  • Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 533
    • Eiwit 8.2g
    • Koolhydraten incl. vezel 11.5g
    • Koolhydraten excl. vezel 76.6g
    • Suikers 59.2g
    • Vezels 0.9g
    • Vet 21.2g
    • Verzadigd vet 16.9g
    • Onverzadigd vet 4.0g
    • Enkelvoudig onverzadigde 1.3g
    • Meervoudig onverzadigde 0.5g
    • Trans vet 0.1g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 246mg
    • Zout 0.61g
    • Calcium <1%
    • Ijzer <1%
    • Kalium <1%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

  1. Print hier de pdf met de paashaasjes en knip deze uit. Plak de paashaasjes op de cocktailprikkers. Plak per haasje 1 pom pom als staartje op.

  2. Haal de Hertog Karamel Cheesecake uit de vriezer en laat deze 5 minuten op kamertemperatuur komen.

  3. Neem de cupcakes uit de verpakking. Print de pdf en knip de wikkels uit. Plak de uiteinden aan elkaar en maak zo leuke gekleurde cupcakes.

  4. Schep een bolletje Hertog Karamel Cheesecake uit de bak en doe dit op de cupcake.

  5. Begin nu met versieren! Plak de paashaasjes op de cocktailprikkers. Plak per haasje 1 pom pom als staartje op. Steek de paashaasprikker in de ijsbol.