Dubbele espresso met stroopwafel ijs_mobile

Dubbele espresso ijskoffie maken

Een dubbele espresso ijskoffie maken is zo gepiept. Met dit ijskoffie recept, waarin pittige espressokoffie en Hertog Koffie Royaal ijs de hoofdrol spelen, zet je een bijzondere ijskoffie op tafel. Maak hem extra feestelijk met een toef geklopte slagroom en je hebt in een handomdraai een heerlijk ijskoffie dessert klaar!

  • Aantal personen

    4 personen

  • Bereidingstijd

    5 min

  • Kooktijd

    0 min

Ingrediënten

  • 8 kleine bollen Hertog Koffie Royaal
  • 4 kopjes vers gezette espressokoffie

  1. Hoeveelheid per portie
Voedingswaarden Hoeveelheid per portie
Energie 192.0 kcal
Eiwit 2.58 g
Suikers 19.91 g
Vezels 0.57 g
Vet 9.33 g
Verzadigd vet 6.36 g
Natrium 51.63 mg

Bereidingswijze

  1. Verdeel voor de dubbele espresso ijskoffie het Hertog Koffie Royaal ijs over 4 hittebestendige glaasjes. Schenk de hete espressokoffie erop en serveer direct.

Hertog test

Heerlijke ijsrecepten

Denk je dat onze Hertog ijssmaken onmogelijk nog beter kunnen worden? Dan heb je deze ijs recepten nog niet gezien! Met de smaken uit het Hertog IJs-assortiment tover je de allerlekkerste toetjes op tafel. Ideaal om je vrienden, familie én jezelf heerlijk te verwennen. Laat je hier inspireren!