Met veel passie en aandacht zorgen de ambachtelijke ijsmeesters van Hertog ervoor dat het roomijs extra vol en romig van smaak is. Daarom wordt het Hertog Roomijs uitsluitend met de beste bestanddelen bereid.

Ons ijs is fluweelzacht en heeft een milde, zoete smaak waarvan iedereen met volle teugen kan genieten. Als je ons roomijs nog iets extra’s wilt geven, kun je kiezen voor het vanille roomijs van Hertog met vanille uit Madagascar. Welke variatie roomijs je ook kiest met Hertog IJs verras je ieder gezelschap

Wat is roomijs?

Ons ambachtelijk roomijs wordt volgens hartstocht bereid volgens een speciaal recept. Zo wordt onze roomijs uitsluitend gemaakt van melk en niet van andere eiwitten, room en suiker. Daarnaast zitten hier er geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen in. Zo maakt Hertog IJs al jaren klassiek roomijs. De volle, zachte smaak herken je uit duizenden en is gemakkelijk te scoopen in een bakje of op een hoorntje.

De soorten roomijs van Hertog

Met klassiek roomijs kun je eindeloos variëren en steeds een nieuwe verrassing voor jezelf of anderen maken. Niet voor niets heeft Hertog IJs al diverse heerlijke combinaties met basis roomijs gecreëerd. Er zijn recepten genoeg om zelf je eigen ijscreactie te maken. Wat dacht je van een dame blanche of een bananensplit? Je kunt hiervoor onze klassieker vanille roomijs gebruiken, maar ook ons slagroomijs leent zich perfect als ideale basis voor een toetje. Of je serveert het natuurlijk als lekker tussendoortje. Welk ijsdessert je je gasten ook voorschotelt, met roomijs van Hertog weet je zeker dat je kan genieten van een pure ijsbeleving.