Ingrediënten
- 1/2 bak Hertog IJssalon Karamel Cheesecake à 900 ml
- 4 ijshoorns
- 1 handje gepofte rijst (Candyman Manna Fruitfeest)
- 4 paaseitjes (naar keuze)
- Extra nodig: pdf met ijswikkels en paashaasoortjes van Jill Schirnhofer, 8 cocktailprikkers, plakband
Bereidingswijze
-
Download hier de wikkels van Jill.
-
Print de pdf uit en knip de ijswikkels en paashaasoortjes uit. Haal de Hertog Karamel Cheesecake uit de vriezer en laat deze 5 minuten op kamertemperatuur komen.
-
Plak de uiteinden van de wikkel aan elkaar vast zodat er een hoorntje ontstaat. Plak de paashaasoortjes op een cocktailprikker. Haal de ijshoorntjes uit de verpakking.
-
Voor het verrassingseffect: doe eerst wat gepofte rijst en eventueel een paaseitje in het hoorntje en schep er vervolgens een bol ijs op.
-
Zet elk hoorntje in een ijswikkel en prik de paashaasoortjes in de ijsbol.

Heerlijke ijsrecepten
Denk je dat onze Hertog ijssmaken onmogelijk nog beter kunnen worden? Dan heb je deze ijs recepten nog niet gezien! Met de smaken uit het Hertog IJs-assortiment tover je de allerlekkerste toetjes op tafel. Ideaal om je vrienden, familie én jezelf heerlijk te verwennen. Laat je hier inspireren!