Ingrediënten
- 4 wafel ijshoorns
- 4 dropveters
- 50 g pure hagelslag
- 4 grote bollen Hertog Vanille ijs (bak à 900 ml)
Bereidingswijze
-
Snijd ½ tot 1 cm van de onderkant van de ijshoorntjes.
-
Leg een knoop in het einde van elke dropveter. Haal steeds een dropveter door een ijshoorntje, zó dat de knoop onderin blijft hangen. Dit wordt het snoer van de microfoon.
-
Doe de hagelslag in een kom. Verdeel de grote bollen ijs over de hoorntjes en druk stevig aan. Dip het ijs rondom in de hagelslag.

Heerlijke ijsrecepten
Denk je dat onze Hertog ijssmaken onmogelijk nog beter kunnen worden? Dan heb je deze ijs recepten nog niet gezien! Met de smaken uit het Hertog IJs-assortiment tover je de allerlekkerste toetjes op tafel. Ideaal om je vrienden, familie én jezelf heerlijk te verwennen. Laat je hier inspireren!