IJsrecepten van Hertog

Dubbele espresso ijskoffie maken

Een dubbele espresso ijskoffie maken is zo gepiept. Met dit ijskoffie recept, waarin pittige espressokoffie en Hertog Koffie Royaal ijs de hoofdrol spelen, zet je een bijzondere ijskoffie op tafel. Maak hem extra feestelijk met een toef geklopte slagroom en je hebt in een handomdraai een heerlijk ijskoffie dessert klaar!

Bereidingstijd

5 min

Delen

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 8 kleine bollen Hertog Koffie Royaal
  • 4 kopjes vers gezette espressokoffie
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 192
    • Eiwit 2.6g
    • Koolhydraten incl. vezel 24.5g
    • Koolhydraten excl. vezel 24.0g
    • Suikers 19.9g
    • Vezels 0.6g
    • Vet 9.3g
    • Verzadigd vet 6.4g
    • Onverzadigd vet 3.0g
    • Enkelvoudig onverzadigde 0.0g
    • Meervoudig onverzadigde 0.1g
    • Trans vet 0.3g
    • Cholesterol 23mg
    • Natrium 52mg
    • Zout 0.13g
    • Calcium <1%
    • Ijzer <1%
    • Kalium 4%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Verdeel voor de dubbele espresso ijskoffie het Hertog Koffie Royaal ijs over 4 hittebestendige glaasjes. Schenk de hete espressokoffie erop en serveer direct.