Chocoladepannenkoeken met straciatella ijs_mobile

Chocolade pannenkoeken met straciatella ijs

Met dit chocoladepannenkoeken recept bak je eenvoudig heerlijke pannenkoeken met chocoladesmaak en maak je er een feestelijk dessert van. Deze chocoladepannenkoeken maak je eenvoudig door chocolademelk te gebruiken. Vul de chocolade pannenkoeken met heerlijk Hertog romig straciatella ijs en iedereen aan tafel zal smullen van dit lekkere dessert.

  • Aantal personen

    4 People

  • Bereidingstijd

    5 min

  • Kooktijd

    10 min

Ingrediënten

  • 200 g bloem
  • 1 ei
  • 500 ml chocolademelk
  • 1 el Blue Band Iedere Dag
  • 2 rijpe bananen
  • 4 bollen Hertog Romige Stracciatella (bak à 900 ml)
  • 4 el schenkstroop
  • 0.5 el poedersuiker

  1. Amount per Serving
Nutritional values Amount per Serving
Energie 502.94 kcal
Eiwit 12.82 g
Suikers 43.02 g
Vezels 7.64 g
Vet 14.96 g
Verzadigd vet 6.98 g
Natrium 148.86 mg

Bereidingswijze

  1. Klop een pannenkoekbeslag van de bloem, het ei, de chocolademelk en de vloeibare margarine. Bak 4 mooie pannenkoeken van het beslag.

  2. Snijd intussen de bananen in plakjes. Leg de pannenkoeken op 4 borden en garneer deze met banaanplakjes.

  3. Schep op elke pannenkoek een bol Hertog Romige Straciatella ijs en lepel de stroop erover. Bestuif met poedersuiker.

Hertog test

Heerlijke ijsrecepten

Denk je dat onze Hertog ijssmaken onmogelijk nog beter kunnen worden? Dan heb je deze ijs recepten nog niet gezien! Met de smaken uit het Hertog IJs-assortiment tover je de allerlekkerste toetjes op tafel. Ideaal om je vrienden, familie én jezelf heerlijk te verwennen. Laat je hier inspireren!