Hollandse Appeltaart ijs

Het bakken van een appeltaart; pure Hollandse gezelligheid op zijn best. Onze moeders, omas en overgrootmoeders deden het. Maar uren in de keuken staan, zoals de vorige generaties, daar is steeds minder tijd voor. Gelukkig hebben de ijsmeesters van Hertog daar iets op bedacht.

Smaak van nu met het gevoel van vroeger

Hertog brengt de smaak en herinneringen aan zelfgebakken appeltaart terug in de Hollandse huiskamers. Appeltaart ijs is dé smaak van nu met het gevoel van vroeger. Door het lekkere romig ijs met stukjes appel, zanddeeg en een vleugje kaneel met bovenop een kruimel van appeltaartdeeg, waan je je bijna weer aan omas eettafel. 

Feestelijke desserts met Hertog Appeltaart ijs

We willen het dessert dit jaar simpel houden, maar wel op een verrassende manier presenteren. Hier twee tips voor een feestelijk dessert met Hertog Hollandse appeltaart met een kerst twist:

1. Over Hollandse milkshake

Maak een milkshake met Hertog Appeltaart ijs. Voeg wat extra melk toe om het geheel dunner te maken en vergeet het snufje kaneel niet. Doe de milkshake in een glaasje, knip een mooi papieren rietje op lengte en serveer ijskoud.
Heb je kinderen? Laat hen met een witte (verf)stift kersttekeningen op de glaasjes maken. Zo maak je dit dessert nog persoonlijker.

2. Appeltaart ijs met cupcakes

Blaas de traditionele appeltaart nieuw leven in met Appeltaart Cupcakes. Voor een extra feestelijk effect kun je om de cupcakes een gekleurd lintje doen. Ook een vorkje in een vrolijke kleur, maakt het geheel helemaal af!

Zo zie je maar; een feestje op je bord kan ook in een handomdraai. Wij wensen je fijne feestdagen toe met een heerlijk dessert als kers op de (appel)taart!