IJsrecepten van Hertog

Yoghurt Bosvruchten ijs met blauwe bessen

Een feestelijke ijscoupe maken? Met het Yoghurt Bosvruchten ijs van Hertog en verse blauwe bessen is dat in handomdraai gepiept! Zo verras je groot en klein met een echte ijssalon ijscoupe. Ook leuk als paasdessert!

Aantal personen

4

Bereidingstijd

2 min

Ingrediënten

  • 125 g blauwe bessen
  • 1 bak Hertog IJssalon Yoghurt Bosvruchten à 900 ml
  • 4 ijswafels
  • Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 431
    • Eiwit 5.1g
    • Koolhydraten incl. vezel 5.4g
    • Koolhydraten excl. vezel 74.4g
    • Suikers 62.2g
    • Vezels 2.1g
    • Vet 12.2g
    • Verzadigd vet 10.7g
    • Onverzadigd vet 1.5g
    • Enkelvoudig onverzadigde 0.1g
    • Meervoudig onverzadigde 0.1g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 69mg
    • Zout 0.17g
    • Calcium <1%
    • Ijzer <1%
    • Kalium <1%
    • Vitamine C 5%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

  • Was de blauwe bessen en laat ze goed uitlekken.

  • Schep in iedere coupe 4 bolletjes Yoghurt Bosvruchten ijs.

  • Verdeel de blauwe bessen over het Yoghurt Bosbessen ijs en zet in iedere ijscoupe een ijswafel.