IJsrecepten van Hertog

Miljuschka’s zomerbowl met rood fruit

Met Miljuska's zomerbowl met rood fruit zet je echt in ene handomdraai een verrukkelijk zomers toetje op tafel. Gemaakt van twee heerlijke romige ijssmaken van Hertog. De aardbeien meringue en het rood fruit mascarpone ijs in combinatie met vers rood fruit. Zo'n zomers ijsdessert gaat er altijd wel in!

Aantal personen

4

Bereidingstijd

5 min

Delen

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 200 g aardbeien
  • 200 g rode bessen
  • 4 bollen Hertog Aardbeien Meringue ijs
  • 4 bollen Hertog Rood Fruit Mascarpone ijs
  • discodip of gekleurde musket
  • Extra nodig: gekoelde schaal
  • Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 142
    • Eiwit 1.9g
    • Koolhydraten incl. vezel 28.2g
    • Koolhydraten excl. vezel 23.3g
    • Suikers 20.7g
    • Vezels 4.9g
    • Vet 2.9g
    • Verzadigd vet 2.6g
    • Onverzadigd vet 0.3g
    • Enkelvoudig onverzadigde 0.0g
    • Meervoudig onverzadigde 0.0g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 1mg
    • Natrium 25mg
    • Zout 0.06g
    • Calcium 2%
    • Ijzer 4%
    • Kalium 7%
    • Vitamine C 55%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

  1. Maak de aardbeien schoon en laat kleine aardbeien heel en snijd grote in stukjes. Was de bessen en droog ze met keukenpapier.

  2. Schep in de gekoelde schaal het aardbeien meringue ijs en het rood fruit mascarpone ijs.

  3. Verdeel er de aardbeien en de rode bessen over. Garneer met de discodip of musket en serveer direct.