IJsrecepten van Hertog

Miljuschka’s zomerbowl met rood fruit

Met Miljuska's zomerbowl met rood fruit zet je echt in ene handomdraai een verrukkelijk zomers toetje op tafel. Gemaakt van twee heerlijke romige ijssmaken van Hertog. De aardbeien meringue en het rood fruit mascarpone ijs in combinatie met vers rood fruit. Zo'n zomers ijsdessert gaat er altijd wel in!

Aantal personen

4

Bereidingstijd

5 min

Delen

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 200 g aardbeien
  • 200 g rode bessen
  • 4 bollen Hertog IJssalon Aardbeien Meringue ijs
  • 4 bollen Hertog Rood Fruit Mascarpone ijs
  • discodip of gekleurde musket
  • Extra nodig: gekoelde schaal
  • Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 141
    • Eiwit 1.9g
    • Koolhydraten incl. vezel 13.1g
    • Koolhydraten excl. vezel 22.5g
    • Suikers 19.0g
    • Vezels 4.9g
    • Vet 3.1g
    • Verzadigd vet 2.8g
    • Onverzadigd vet 0.3g
    • Enkelvoudig onverzadigde 0.0g
    • Meervoudig onverzadigde 0.0g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 15mg
    • Zout 0.04g
    • Calcium 2%
    • Ijzer 4%
    • Kalium 7%
    • Vitamine C 55%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

  1. Maak de aardbeien schoon en laat kleine aardbeien heel en snijd grote in stukjes. Was de bessen en droog ze met keukenpapier.

  2. Schep in de gekoelde schaal het aardbeien meringue ijs en het rood fruit mascarpone ijs.

  3. Verdeel er de aardbeien en de rode bessen over. Garneer met de discodip of musket en serveer direct.