IJsrecepten van Hertog

Chocoladesoesjes ijs met witte chocolade recept

Met dit chocoladesoesjes ijs met witte chocolade recept verras je iedereen aan tafel met een heerlijke chocoladeijs recept! Of het nu voor een feestelijk etentje of verjaardag is, van deze super lekkere ijscoupe met Hertog chocolade soesjes roomijs met stukjes soesjesdeeg en een rijke chocoladesaus zal de hele familie genieten. Gegarneerd met witte chocolade maak je de ijscoupes nog feestelijker!

Delen

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

ongegroepeerd

  • 1 bak Hertog IJssalon Chocolade Soesjes roomijs à 900 ml
  • 75 g witte chocolade
  • extra nodig: grove rasp, 4 ijscoupes
  • Portie grootte 

    Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 104
    • Eiwit 1.2g
    • Koolhydraten incl. vezel 10.9g
    • Koolhydraten excl. vezel 10.9g
    • Suikers 10.9g
    • Vezels 0.0g
    • Vet 6.1g
    • Verzadigd vet 3.7g
    • Onverzadigd vet 2.1g
    • Enkelvoudig onverzadigde 1.9g
    • Meervoudig onverzadigde 0.2g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 4mg
    • Natrium 22mg
    • Zout 0.05g
    • Calcium 5%
    • Ijzer <1%
    • Kalium 2%
    • Vitamine C <1%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

ongegroepeerd

  1. Schep in iedere coupe 3 bolletjes chocoladesoesjes ijs.

  2. Rasp met de grove rasp de witte chocolade boven de ijscoupes zodat er mooie krullen op het ijs komen te liggen.