IJsrecepten van Hertog

Bosbessen cheesecake ijs met blauwe bessen

Een feestelijke ijscoupe maken? Met het bosbessen cheesecake ijs van Hertog en verse blauwe bessen is dat in handomdraai gepiept! Zo verras je groot en klein met een echte ijssalon ijscoupe.

Aantal personen

4

Bereidingstijd

2 min

Delen

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediënten

  • 125 g blauwe bessen
  • 1 bak Hertog Bosbessen Cheesecake ijs
  • 4 ijswafels
  • Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 28
    • Eiwit 0.4g
    • Koolhydraten incl. vezel 7.2g
    • Koolhydraten excl. vezel 4.6g
    • Suikers 3.6g
    • Vezels 2.6g
    • Vet 0.3g
    • Verzadigd vet 0.1g
    • Onverzadigd vet 0.2g
    • Enkelvoudig onverzadigde 0.1g
    • Meervoudig onverzadigde 0.1g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 14mg
    • Zout 0.03g
    • Calcium <1%
    • Ijzer <1%
    • Kalium <1%
    • Vitamine C 5%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

  1. Was de blauwe bessen en laat ze goed uitlekken.

  2. Schep in iedere coupe 4 bolletjes bosbessen cheesecake ijs.

  3. Verdeel de blauwe bessen over het cheesecake ijs en zet in iedere ijscoupe een ijswafel.