IJsrecepten van Hertog

Bosbessen cheesecake ijs met blauwe bessen

Een feestelijke ijscoupe maken? Met het bosbessen cheesecake ijs van Hertog en verse blauwe bessen is dat in handomdraai gepiept! Zo verras je groot en klein met een echte ijssalon ijscoupe. Ook leuk als paasdessert!

Aantal personen

4

Bereidingstijd

2 min

Ingrediënten

  • 125 g blauwe bessen
  • 1 bak Hertog IJssalon Bosbessen Cheesecake à 900 ml
  • 4 ijswafels
  • Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 472
    • Eiwit 6.2g
    • Koolhydraten incl. vezel 5.4g
    • Koolhydraten excl. vezel 74.4g
    • Suikers 62.2g
    • Vezels 1.6g
    • Vet 16.3g
    • Verzadigd vet 13.8g
    • Onverzadigd vet 2.4g
    • Enkelvoudig onverzadigde 0.1g
    • Meervoudig onverzadigde 0.1g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 151mg
    • Zout 0.38g
    • Calcium 6%
    • Ijzer <1%
    • Kalium <1%
    • Vitamine C 5%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

  1. Was de blauwe bessen en laat ze goed uitlekken.

  2. Schep in iedere coupe 4 bolletjes bosbessen cheesecake ijs.

  3. Verdeel de blauwe bessen over het cheesecake ijs en zet in iedere ijscoupe een ijswafel.