IJsrecepten van Hertog

Bosbessen cheesecake ijs hartjes

Maak dit heerlijke recept voor Hertog ijs hartjes. Knutsel zelf dit lekkere dessert in elkaar met Hertog IJssalon bosbessen cheesecake en verse frambozen. Iedereen zal zeker genieten van jouw zelfgemaakte verrassing. Een leuk moederdag dessert om je moeder mee te verrassen!

Aantal personen

4

Bereidingstijd

7 min

Ingrediënten

  • 1 bak Hertog IJssalon Bosbessen Cheesecake à 900 ml
  • 150 g frambozen
  • Extra nodig: platte schaal van 20 x 20 cm, 4 bordjes, uitsteekvorm hart (ca. 7 cm)
  • Hoeveelheid per portie

    4

    • Energie 463
    • Eiwit 6.2g
    • Koolhydraten incl. vezel 3.4g
    • Koolhydraten excl. vezel 72.3g
    • Suikers 60.7g
    • Vezels 1.7g
    • Vet 16.0g
    • Verzadigd vet 13.7g
    • Onverzadigd vet 2.2g
    • Enkelvoudig onverzadigde 0.0g
    • Meervoudig onverzadigde 0.0g
    • Trans vet 0.0g
    • Cholesterol 0mg
    • Natrium 140mg
    • Zout 0.35g
    • Calcium 6%
    • Ijzer 3%
    • Kalium 2%
    • Vitamine C 19%
    • Vitamine A <1%

Bereidingswijze

  1. Laat het Hertog IJs Salon Bosbessen Cheesecake ijs 10 min. zacht worden.

  2. Schep het ijs in de platte schaal en strijk glad. Zet de schaal minimaal 2 uur terug in de vriezer. Zet ook 4 kleine bordjes in de vriezer.

  3. Steek 4 harten uit het ijs en leg elk hart op 1 ijskoud bordje.

  4. Leg de frambozen netjes om de harten heen en verras mama!

  5. Tip Het ijs dat over is kan terug in de vriezer. Daar kun je een ander keertje mooie bollen van scheppen voor in een bakje of op een hoorntje.