Ingrediënten
- 1 bak Hertog IJssalon Bosbessen Cheesecake à 900 ml
- 150 g frambozen
- Extra nodig: platte schaal van 20 x 20 cm, 4 bordjes, uitsteekvorm hart (ca. 7 cm)
Bereidingswijze
-
Laat het Hertog IJs Salon Bosbessen Cheesecake ijs 10 min. zacht worden.
-
Schep het ijs in de platte schaal en strijk glad. Zet de schaal minimaal 2 uur terug in de vriezer. Zet ook 4 kleine bordjes in de vriezer.
-
Steek 4 harten uit het ijs en leg elk hart op 1 ijskoud bordje.
-
Leg de frambozen netjes om de harten heen en verras mama!
-
Tip Het ijs dat over is kan terug in de vriezer. Daar kun je een ander keertje mooie bollen van scheppen voor in een bakje of op een hoorntje.

Heerlijke ijsrecepten
Denk je dat onze Hertog ijssmaken onmogelijk nog beter kunnen worden? Dan heb je deze ijs recepten nog niet gezien! Met de smaken uit het Hertog IJs-assortiment tover je de allerlekkerste toetjes op tafel. Ideaal om je vrienden, familie én jezelf heerlijk te verwennen. Laat je hier inspireren!