Stracciatella roomijs

Stracciatella roomijs

Heb je je ooit afgevraagd wat 'stracciatella' betekent? Vrij vertaald is het zoiets als 'in stukjes breken'. Erg toepasselijk, want de speciaal geselecteerde melkchocolade krijgt nogal wat te verduren tijdens het mengen en kneden van het ijs. Het breekt uiteindelijk in duizenden kleine, brosse stukjes. Hoe kleiner hoe beter, want zo komt de melkchocoladesmaak het beste tot zijn recht.

Voedingswaarden

 
100 g 100 ml = 2x ** 1 portie ** RI%* per 2x **
Energie
906 kJ / 216 kcal 507 kJ / 121 kcal 507 kJ / 121 kcal 6%
Eiwitten
3,2 g 1,8 g 1,8 g 4%
Koolhydraten
28 g 16 g 16 g 6%
Suiker
25 g 14 g 14 g 16%
Vetten
10 g 5,7 g 5,7 g 8%
Verzadigde Vetten
6,8 g 3,8 g 3,8 g 19%
Zout
0,09 g 0,05 g 0,05 g <1%

* % van Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal).
**1 portie = 2x  = 100 ml = 56 g

Ingrediƫnten

Volle MELK (38%), gerehydrateerde magere MELK, suiker, glucose-fructosestroop, BOTERCONCENTRAAT, cacaomassa, magere MELKPOEDER, cacaoboter, emulgatoren (mono- en diglyceriden van vetzuren, ammoniumfosfatiden), stabilisatoren (guargom, johannesbroodpitmeel), magere cacaopoeder, natuurlijk vanille-aroma (bevat MELK).

Andere ijssmaken

Productafbeelding voor Vanille roomijs
Klassiekers

Vanille roomijs

Productafbeelding voor Slagroomijs Light
Klassiekers

Slagroomijs Light

Productafbeelding voor Slagroomijs
Klassiekers

Slagroomijs