Hoe maak je een Milkshake

Zin in lekkere verkoeling op een mooie zomerdag? Maak dan eens een verfrissende, romige milkshake. Heel eenvoudig en met een paar simpele extra’s ook héél verrassend. Dus haal die mixer uit de kast en maak een klein feestje van je dag.

Milkshakes zijn hot!

Een milkshake kan eigenlijk altijd. Gewoon om lekker af te koelen, om de kinderen te verwennen of vrienden te verrassen tijdens een picknick. Iedereen wordt blij van de aandacht die je eraan hebt besteed, terwijl het super simpel is om te maken. Hier lees je een aantal coole tips en tricks.

Voor elke smaak

De chocolade bananen milkshake is een van de meest gemaakte milkshakes. Andere populaire klassiekers zijn de aardbeien en vanille milkshake. Wil je eens iemand verrassen met een vertrouwde smaak maar nét wat specialer? Ga dan voor aardbeien meringue…  

Trakteren of extra lekker serveren

Wil je jouw milkshakes extra lekker en bijzonder maken? Serveer de glazen dan op een schoteltje met wat verse aardbeien en stukken meringue. Je kunt ook meringue verkruimelen en als topping over je milkshake strooien. En vergeet dat muntblaadje niet hè. Serveer jouw milkshakes zo koud mogelijk. Het is aan te raden om je shake na bereiding een flinke tijd in de koelkast te zetten. De perfecte milkshake oogt mooi egaal, luchtig en is zo dik dat ‘ie nét door een rietje opgezogen kan worden.

Wil je nog meer uitpakken? Bekijk dan hier het recept van onze chef-kok Anton.