Moederdag recept: Bosbessen cheesecake ijs hartjes

Maak deze Moederdag extra speciaal met dit heerlijke recept voor Hertog ijs hartjes. Knutsel zelf dit heerlijke dessert in elkaar met Hertog IJssalon bosbessen cheesecake en verse frambozen. Ze zal zeker genieten van jouw zelfgemaakte verrassing.
15"
4
1
Hoe 'Moederdag recept: Bosbessen cheesecake ijs hartjes' bereiden.

Ingrediënten

  • 1 bak Hertog IJs Salon Bosbessen Cheesecake ijs à 900 ml
  • 150 g frambozen
  • Extra nodig: platte schaal van 20 x 20 cm, 4 bordjes, uitsteekvorm hart (ca. 7 cm)

Bereiding

  1. Laat het Hertog IJs Salon Bosbessen Cheesecake ijs 10 min. zacht worden.
  2. Schep het ijs in de platte schaal en strijk glad. Zet de schaal minimaal 2 uur terug in de vriezer. Zet ook 4 kleine bordjes in de vriezer.
  3. Steek 4 harten uit het ijs en leg elk hart op 1 ijskoud bordje.
  4. Leg de frambozen netjes om de harten heen en verras mama!
  5. Tip Het ijs dat over is kan terug in de vriezer. Daar kun je een ander keertje mooie bollen van scheppen voor in een bakje of op een hoorntje.

Tip

Weetje over Moederdag
Moederdag vieren doen wij in Nederland al sinds 1928. Dan mogen onze moeders uitslapen, krijgen ze (zelfgemaakte) cadeautjes en worden zij extra verwend. Met deze zelfgemaakte ijshartjes van Hertog Bosbessen Cheesecake ijs met frambozen maak je helemaal zelf een lekker moederdagtoetje! dat is pas een origineel Moederdag cadeau.